2017-01-20

2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18

2017-01-17

Bernadette

Bernadette

1988

DVD/hun

Eredeti cím: Bernadette
Kategória: Dráma
Nézettség: 1
Szavazat: 6.90/10
Rendező: Jean Delannoy
Szereplők: Sydney Penny (Bernadette Soubirous)
Alain Christie (Callet)
Bernard Cazassus (Duran)
Claude Buchwald (Tante Bernarde)
Jean-Marc Bory (Peyramale)
Jean-Marie Bernicat (M. Pailhasson)
Roland Lesaffre (François Soubirous)
Michéle Simonnet (Louise Soubirous)
Michel Duchaussoy (III. Napóleon)
Lourdes, 1857. Egy munkanélküli molnár kénytelen családjával együtt egy nyomorúságos börtöncellába költözni, mert egy fillérje sem maradt. Négy gyermekével együtt rengeteg nélkülözésben telnek napjai. Egy évvel később 14 éves, beteges lányuk, Bernadette egy barlangnál fényt pillant meg, amelyből előlépett egy gyönyörű fiatalasszony. Elmondása alapján környezete a jelenésben Szűz Máriára ismert.
Így keletkezett a legenda a Lourdes-i szűzről, Bernadette-ről, aki később csodálatos gyógyításairól lett országszerte híressé. Látomásának helyszínén, a Massabielle-barlangnál forrás fakadt, ahová ma is minden évben tömegesen zarándokolnak a gyógyulásra, vagy megváltásra vágyakozók.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása