2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód

Bérelj cicát!

Bérelj cicát!

2012

DVD/sub

Eredeti cím: Rent a Cat
Kategória: Dráma,Vígjáték
Nézettség: 4
Szavazat: 7.10/10
Rendező: Naoko Ogigami
Szereplők: Mikako Ichikawa (Sayoko)
Reiko Kusamura (Toshiko Yoshioka)
Ken Mitsuishi (Goro Yoshida)
Maho Yamada (Megumi Yoshikawa)
Kei Tanaka (Shigaru Yoshizawa)
Sayoko macskáival körbevéve éli mindennapi, magányos életét egy japán kisvárosban. Boldog családi életre vágyik, férjet keres, ahogyan azt a társadalom elvárja tőle. Ám a körülmények nem igazán rózsásak: munkája nincs, ezért buta hazugságokba keveredik, izgága szomszédja folyton beszól neki, a városban is csúfolják hóbortossága miatt, ráadásul az egyetlen pasi, akinek tetszene, attól a hideg rázza ki. Egyedül cicái jelentik a hűsítő oázist, a tökéletes harmóniát.
Sayoko ebből a kilátástalan helyzetből indul neki szélmalom-harcának saját maga és környezete megváltoztatására. Kisvállalkozásba kezd, ahol cicái szeretetét adja bérbe mindazok számára, akik annak szűkében szenvednek. A film inkább filmszatíra mint vígjáték.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása