2017-01-22

2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód
2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18
Eredeti cím: Into the Night
Kategória: Vígjáték,Dráma,Krimi
Nézettség: 1
Szavazat: 6.50/10
Rendező: John Landis
Szereplők: Ed Okin - Jeff Goldblum
Herb - Dan Aykroyd
Diana - Michelle Pfeiffer
David Cronenberg
Colin - David Bowie
Jack Caper - Richard Farnsworth
Christie - Kathryn Harrold
Joan Caper - Vera Miles
Shaheen Parvici - Irene Papas
Ellen - Stacey Pickren
Stan - Carmen Argenziano
Ha két idegen nemzetközi konspirációba botlik egy Los Angeles-i éjszaka közepén, akkor minden megtörténhet és meg is történik ebben a bolondos film noirban.
Ed Orkin szenved az álmatlanságtól, csalfa feleségétől és unalmas munkájától. Reménytelennek tűnik, hogy bármiféle esélye legyen az izgalomra, mígnem egy rejtélyes, Diana nevű szőkeség rá nem pottyan a kocsija motorháztetejére.
Ekkor Ed számára beköszönt a kaland és románc időszaka, mivel Diana beleviszi egy vidám és gyilkos hajszába, ahol a fizetség vagy dollár vagy halál.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása