2017-01-20

2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18

2017-01-17

Behálózva

Behálózva

2013

DVD/hun

Eredeti cím: Closed Circuit
Kategória: Thriller,Krimi,Dráma
Nézettség: 40
Szavazat: 6.20/10
Rendező: John Crowley
Szereplők: Rebecca Hall (Claudia)
Eric Bana (Martin Vickers)
Isaac Hempstead-Wright (Son)
Ben Loyd-Holmes (Walker)
Ciarán Hinds (Devlin)
Doug Allen (Ryan)
Barbora Bobulova (Piccola)
Jim Broadbent
Riz Ahmed
Kenneth Cranham
Egy zsúfolt londoni piacot terrortámadás ér, és a robbantás elsődleges gyanúsítottját Farroukh Erdogan (Denis Moschitto) letartóztatják, míg a két állítólagos összeesküvő társa meghalt. A brit főügyész, Martin Rose (Eric Bana) és Claudia Simmons-Howe (Rebecca Hall) ügyvédeket jelöli ki, hogy képviseljék Farroukh-ot a nagy horderejű bírósági tárgyaláson,miután a korábbi védőügyvéd tisztázatlan körülmények között, leesett egy tetőről és meghalt.
A két ügyvédnek régen viszonyuk volt egymással, de az ügy kapcsán most nem kommunikálhatnak egymással. A vádlottat Claudia képviseli a zárt meghallgatásokon, hogy minden felhasználható információt megtudjon, ami a védelemhez szükséges, Martin pedig a nyilvános tárgyalásán képviseli majd. Ahogy egyre jobban elmerülnek az ügy kusza és titokzatos szálainak kibogozásában, észreveszik hogy megfigyelik őket, s miután felfedezik Farrough titkos ügynök múltját, hamarosan a vádlott és az ő életük is veszélybe kerül.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása