2017-01-23

2017-01-22

2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód

Bebukottak

Bebukottak

1985

DVD/hun

Eredeti cím: Bebukottak
Kategória: 18+,Dráma,Dokumentum
Nézettség: 6
Szavazat: 7.00/10
Rendező: Mész András
Szereplők:
"A Bebukottak klasszikus riportfilm, az a fajta kérdve kifejtõ mû, mely a tények halmozásából meríti erejét, abból, hogy a riportalanyok beszélnek - némelyik kéretlenül is, másik csak a nógatásnak engedve -, s jól vagy rosszul, de értékelik helyzetüket. A fiatalkorúak tököli börtönében vagyunk, a kamerával öt fiú néz szembe és elmondja, hogy miért került be: az egyik apagyilkosságért, a másik leütött egy ismeretlen férfit, mert az nem adott pénzt a társának, a harmadik a nevelõintézeti tanárát szúrta le, a negyedik a haverját, mert részegen az anyjával erõszakoskodott, az ötödik különféle bûncselekményekben, többek között gyermekrablásban való részvételért. "Bebuktak", ahogy azt a börtönzsargon mondja, és most valami más kezdõdik, gondolnánk, ám ez csak részben igaz."Koltai Ágnes - Filmvilág

A kádár korszakban ez a rendszer gyengeségét bemutató film,nem igen felelet meg az akkori rezsimnek (nem mintha olyan sokat változott volna az országunk vezetése az elmúlt 26év alatt)!
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása