2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód
2017-01-13

2017-01-12
/ TV 9. Epizód
Eredeti cím: Batman: Mask of the Phantasm
Kategória: Animáció,Akció,Kaland
Nézettség: 8
Szavazat: 7.90/10
Rendező: Bruce W. Timm
Szereplők: Abe Vigoda
Stacy Keach
Hart Bochner
Dana Delany
Kevin Conroy
Dick Miller
John P. Ryan
Robert Costanzo
Mark Hamill
1992-ben elindult egy remek rajzfilm sorozat a: Batman The Animated Series, ami sokunk gyerekkorát bearanyozta, de az idősebbeknek is tartalmas kikapcsolódást jelentett. Ennek a sorozatnak az első szériája 1995-ig tartott és ami az egészre feltette a pontot az az 1993-as Rém Álarca volt.
Az Animated Series tulajdonképpen belecsap a lecsóba, Batman már kiforrott karakter aki Gotham-ben küzd a bűn ellen és, már az ellenségei nagy része is meg van. Az eredet történetek régebben nem voltak annyira divatba, mint mostanság. Pár részben voltak utalások ugye a tragikus szülői gyilkosságra, meg a kiképzésre, de a kezdetekre a készítők nem igazán helyeztek a hangsúlyt.
A rém álarca ezt az űrt hivatott betölteni. Szó lesz a kezdetektől, de a történet igazából két idősíkban játszódik, a jelenben és a múltban, utóbbiban beletekintést nyerhetünk, hogy Bruce Wayne az amatőr bűnüldözőből, hogy lesz a Denevérember. Közben a jelenben a detektívnek egy furcsa sorozat gyilkossági ügyet kell felgöngyölítenie, amiben a rendőrség őt hiszi bűnösnek. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy feltűnik Bruce fiatalkori szerelme: Andrea.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása