2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód

Bajnok a jégen

Bajnok a jégen

2000

TV/hun

Eredeti cím: Ice Angel
Kategória: Családi,Sport,Romantikus,Vígjáték,Fantázia
Nézettség: 5
Szavazat: 5.70/10
Rendező: George Erschbamer
Szereplők: Aaron Smolinski (Matt Clark)
Brendan Beiser (Allan)
Nicholle Tom (Sarah Bryan)
Thomas Calabro (Ray)
Nancy Kerrigan (Julie)
Ebben a romantikus vígjátékban egy mindenki által nagyra becsült, profi jégkorongjátékost meccs közben rendkívül szerencsétlen módon eltalál egy irányíthatatlan korong, mely végül a halálát okozza. Ekkor szembesül azzal a hihetetlen résszel, miszerint maga az isteni gondviselés is időnként hibázhat, melynek köszönhetően kap egy második esélyt az életre és hogy véghezvigye élete álmát: versenyzőként indulhasson az olimpián...
Matt Clark, a világ egyik vezető jégkorongcsapata bejegyzett éljátékosának élete nem céltalan - van miért és kiért élnie és harcolnia: kiváló tehetsége, lehetősége, hogy részt vegyen a következő olimpián és egy gyönyörű barátnője, akivel már az esküvőt is tervezi.
Egy - a csapat jövőjét illetően - mindent eldöntő meccs során azonban mást hoz a sors: Matt fejére végzetes ütést mér egy jégkorong. Magához térve rémülten veszi tudomásul, hogy egy köztes világban a Föld és a túlvilág közötti síkon lebeg. Matt legnagyobb szerencsétlenségére ugyanis egy Allan nevű kissé ostoba és "hivatására" alkalmatlan őrangyal egy végzetes hibát követett el...
Allan, hogy ezt a hibát valamelyest korrigálja, alkut ajánl Matt-nek: egy új testben, azaz más személyazonossággal visszatérhet a Földre és lehetősége nyílhat az aranyéremért való küzdelemre is az olimpián. Csupán egyetlenegy szabályt kell betartania: nem léphet kapcsolatba előző életéből senkivel, máskülönben visszakerül a köztes világba s ezáltal minden esélyét elveszti, hogy - korábbi - életének nagy álmát valóra váltsa. Matt elfogadja a feltételeket, de titkon szinte biztos abban, hogy valahogyan ki fogja játszani a "játékszabályokat".
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása