2017-01-24

2017-01-23
Eredeti cím: Babylon 5: In the Beginning
Kategória: Akció,Kaland,Sci-Fi
Nézettség: 17
Szavazat: 7.70/10
Rendező: Michael Vejar
Szereplők: Bruce Boxleitner
Mira Furlan
Richard Biggs
Andreas Katsulas
Peter Jurasik
A második Babylon 5 film.

Bár előzménytörténet, de az általános javaslat az, hogy az ember semmiképp ne nézze meg a sorozat előtt, mert előre lelövi a sztori egyes részeit. A pontos megnézési pont jó kérdés, olvastam olyat, hogy a 4. évad 9-10. része közt. Ha a bemutatás dátumából indulunk ki, akkor a 4. évad után célszerű megnézni.

Az emberek kapzsiságának és terjeszkedési vágyának semmi sem szab gátat. A kentaurik, Londo vezetésével csapdát állítanak a narnok közvetítésével létrejött minbarik és emberek közötti találkozón. Mivel mindkét fél azt hiszi, hogy a másik árulta el, kitör a háború. A Szürkék Tanácsa, Delenn-nel az élén, bosszút esküszik, amikor vezetőjüket megölik. A Babylon 5 űrállomás a bolygóközi békét hivatott szolgálni, létrehozása után Sheridant teszik meg vezetőjévé.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása