2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód

Az öt kedvenc

Az öt kedvenc

2014

BD/hun

Eredeti cím: Az öt kedvenc
Kategória: Romantikus,Vígjáték
Nézettség: 43
Szavazat: 6.50/10
Rendező: Chris Rock
Szereplők: Chris Rock
Adam Sandler
Rosario Dawson
Kevin Hart
Gabrielle Union
Ben Vereen
Whoopi Goldberg
Jerry Seinfeld
Romany Malco
Tracy Morgan
Hayley Marie Norman
J.B. Smoove
Cedric the Entertainer
Sherri Shepherd
Chris Rock a Nagyfiúk 2 (Grown Ups 2) forgatásán írta a Top Five forgatókönyvét, nagyon is elképzelhető, hogy a nyaralás alatt barátai is segítettek pár poénnak kiegészíteni a sztorit. Nem csupán a történetet vetette papírra, de eljátszotta a főszerepet, sőt levezényelte a filmet.
Rock karaktere komikusként vált ismertté és amikor elhatározza, hogy megpróbálja megmutatni komolyabb oldalát, rajongói elfordulnak tőle. Reality sztár menyasszonya viszont ráveszi, hogy esküvőjüket élőben közvetítse a tévé. Ám közelebb kerül egy riporternőhöz.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása