2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód
2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18

Az olvadás

Az olvadás

2009

DVD/hun

Eredeti cím: The Thaw
Kategória: Horror,Kaland
Nézettség: 64
Szavazat: 5.20/10
Rendező: Mark A. Lewis
Szereplők: Val Kilmer (Dr. Kruipen)
Alexandra Staseson (fertőzött lány)
Brad Dryborough (férfi tűvel)
Greg Rogers (Webkamera hangja)
William B. Davis (Ted)
A Dr. Kruipen (Val Kilmer) vezetésével indított kutatócsoport a sarkkörre utazik, hogy a globális felmelegedés hatásait vizsgálja. Kutatómunkájuk során a tudósok egy mamut tetemére bukkannak. A fagyott testet bázisukra szállítják, hogy alaposan szemügyre vehessék.
Innentől fogva különös események veszik kezdetüket. A tetemből egy sosem látott faj egyedei másznak elő - megtámadják az embereket, állatokat - mindent, ami a közelükben van, hogy aztán az élő testet felhasználva szaporodjanak tovább. A rémületes felfedezés emberfeletti küzdelemre kényszeríti a bázis lakóit, kik hamarosan ráébrednek: nem csak saját életükért harcolnak. A tét az emberiség fennmaradása.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása