2017-01-23

2017-01-22

2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód

Az informátorok

Az informátorok

2008

DVD/hun

Eredeti cím: The Informers
Kategória: Thriller,Krimi,Dráma
Nézettség: 9
Szavazat: 5.10/10
Rendező: Gregor Jordan
Szereplők: Billy Bob Thornton (William)
Kim Basinger (Laura)
Mickey Rourke (Peter)
Winona Ryder (Cheryl Laine)
Jon Foster (Graham)
Amber Heard (Christie)
Rhys Ifans (Roger)
Bret Easton Ellis, kortárs író briliánsan boncolja fel műveiben a mai amerikai társadalmat és kultúrát, amelyben a sok, sohasem elég.

Az emberi szavak híján mindenki kétségbeesetten vergődik egy gyönyörű és gazdag világban (Los Angelesben és a környékén), amelyben azonban hátborzongatóan felsejlenek a pusztulás képei. Gyógyszerek, kábítószerek. alkohol, tévé, video, kéj és mámor, perverzió, ölés, vérszívás pótolja mindazt, amire a halódó lélek még vágyik talán, de a tétova emberi gesztusok viszonzatlanok, sőt eltompult érzékeinkkel már-már nem is észlelhetők. Ellis könyvének legnagyobb érdeme és értéke talán éppen az, hogy ezeket a gesztusokat mégis megmutatja, s a segítségével egy kicsit mélyebben értjük és érezzük mai világunkat és önmagunkat.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása