2017-01-19

2017-01-18

2017-01-17

2017-01-16

Az eső gyermekei

Az eső gyermekei

2003

DVD/hun

Eredeti cím: Les Enfants de la pluie
Kategória: Animáció,Fantázia,Kaland
Nézettség: 14
Szavazat: 6.70/10
Rendező: Philippe Leclerc
Szereplők: Frédéric Cerdal (Razza hangja)
Pascale Chemin (fiatal Djuba hangja)
Mélody Dubos (Béryl hangja)
Fily Keita (Kallisto hangja)
David Kruger (Akkar hangja)
A kezdet kezdetén a Nagy Kozmikus Sárkány uralkodott. Hatalmas birodalmának legmélyén két ellentétes elem, a víz és a tűz fonódott egymásba. Ám a Lélekrabló, más néven a Nagy Elválasztó, megirigyelvén a Sárkány hatalmát, szembeszállt vele és egy iszonyú kardcsapással kettéválasztotta őket, örökre elválasztva eme két, immár szembenálló elemet.
Ekkor borult fel a kozmikus rend. Az időjárás két ellentétes évszakra, az emberiség pedig két ellenséges táborra oszlott. Megszülettek a Tűzimádók és a Vízimádók, az eső gyermekei...
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása