2017-01-23

2017-01-22

2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód
Eredeti cím: Atlantis 2 : Milo's Return
Kategória: Animáció,Családi,Kaland
Nézettség: 30
Szavazat: 5.00/10
Rendező: Victor Cook, Toby Shelton, Tad Stones
Szereplők: James Arnold Taylor (King Milo James Thatch)
Cree Summer (Queen Kidagakash "Kida" Thatch)
John Mahoney (Whitmore)
Jacqueline Obradors (AudreyNurse)
Don Novello (Vinny)
Corey Burton (Mole)
Phil Morris (Dr. Sweet)
Florence Stanley (Mrs. Packard)
Frank Welker (ObbyMantell)
Steve Barr (Cookie)
Clancy Brown (Edgar Volgud)
Jean Gilpin (Inger)
Kai Rune Larsen (SeamanGunnar)
Bill Fagerbakke (Sven)
Thomas F. Wilson (Ashton Carnaby)
Floyd Red Crow Westerman (Chakashi)
Jeff Bennett (Sam McKeane)
W. Morgan Sheppard (Erik Hellstrom)
Az Atlantis - Az elveszett birodalom, a Walt Disney Stúdió nagysikerű, látványos, egész estés animációs filmjének félelmet nem ismerő kalandorai most a sok kicsi és nagy rajongó örömére visszatérnek!
Első expedíciójuk során Milo és csapata megtalálta a sokáig csak legendának hitt vízalatti várost, Atlantiszt, és sikeresen megmentették a bukott birodalmat, valamint annak lakóit. Milo, új barátnője, Kida, valamint a legénység azonban nem pihenhet sokáig, hiszen három vadonatúj kaland vár rájuk.
A csapat kénytelen elhagyni a biztonságos Atlantiszt, mert a felszínen ismét titokzatos és gonosz erők működnek elpusztításukon. Poros sivatagokon, végtelen jégmezőkön, hegyeken és tengereken átívelő hihetetlen kalandjaik során hatalmas tengeri szörnyekkel, szellemekkel és csupán legendákból ismert félelmetes lényekkel kell megküzdeniük. Kida időközben felfedezi Atlantisz kristályainak lélegzetelállító erejét és el kell döntenie, hogy Atlantisz Szívének erejét megossza-e a világgal, vagy bölcsebb dolog elrejteni a mágikus követ.

K96
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása