2017-01-18

2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15
Eredeti cím: Extreme Movie
Kategória: Vígjáték
Nézettség: 21
Szavazat: 3.80/10
Rendező: Andrew Jacobson, Adam Jay Epstein
Szereplők: Denise Boutte (Új Tabitha)
Michael Cera (Fred)
Rich Ceraulo (Angus)
Vanessa Lee Chester (Charlotte)
Frankie Muniz (Chuck)
Byron Cotton (David)
Nicholas DAgosto (Evan)
Patrick J. Adams (Férfi hang)
Dennis Cockrum (Len apja)
Rob Pinkston (Griffin)
Christina DeRosa (Nancy)
Brian Burt (Táncos)
Fred (Michael Cera) avagy miért ciki a szex?, Juno) az interneten talált szexpartnerrel készül vakrandira, de rossz időben van rossz helyen, ami kellemetlen meglepetésekkel jár. Barátja, Chuck (Frankie Muniz) Már megint Malcolm) még durvább kalandokba keveredik, amikor éppen csak túl vannak az első alkalmon, telhetetlen barátnője újabb és újabb szintekre akar lépni, amelyekhez egyre bizarrabb pózokra, segédeszközökre és alkalmi partnerekre van szükség. Harmadik társuk, a szégyenlős Mike (Ryan Pinkston) pedig hol máshol, mint egy pornófilm forgatásán köt ki...

A három barát kalandjai, egy szókimondó szexuális felvilágosító óra és további szexuálisan túlfűtött jelenet során betekintést nyerhetünk a kamaszkor megpróbáltatásaiba, amihez képest csak pite az Amerikai pite.


K96
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása