2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód
2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18

Álom Afrikáról

Álom Afrikáról

2000

DVD/hun

Eredeti cím: I Dreamed of Africa
Kategória: Romantikus,Dráma,Kaland
Nézettség: 114
Szavazat: 5.60/10
Rendező: Hugh Hudson
Szereplők: Kim Basinger
Vincent Perez
Liam Aiken
Garrett Strommen
Eva Marie Saint
Kuki Gallmann kisgyerekként, szüleivel utazott először Afrikába és azonnal beleszeretett a forró kontinens élővilágába, a mesés tájakba, az érintetlen természetbe.
Évekkel később a 25 éves lány férjével, Paolóval és kisfiával, Emanuelle-lel visszatért a paradicsomba és egy farmot épített, ahol terveik szerint életük hátralévő részét szerették volna leélni. Látván az orvvadászok embertelen pusztítását, szenvedélyes állatvédőkké váltak, akik elsősorban az elefántok és rinocéroszok lemészárlását próbálták megakadályozni. Afrika képeskönyvbe illő szépsége mögött azonban számos veszély és tragédia leselkedett rájuk.
A látványos film megtörtént eseményeket dolgoz fel!
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása