2017-01-20

2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18

2017-01-17

Ahogy tetszik

Ahogy tetszik

2006

DVD/hun

Eredeti cím: As You Like It
Kategória: Romantikus,Dráma,Vígjáték
Nézettség: 10
Szavazat: 6.30/10
Rendező: Kenneth Branagh
Szereplők: Romola Garai (Celia)
Bryce Dallas Howard (Rosalind)
Kevin Kline (Jaques)
Adrian Lester (Oliver De Boys)
Janet McTeer (Audrey)
Alfred Molina (Touchstone)
David Oyelowo (Orlando De Boys)
Brian Blessed (Senior herceg Frederick herceg)
Richard Briers (Adam)
A gonosz Frederick herceg száműzi fivérét, míg annak leányát, Rosalindát társalkodónőként saját lánya mellett tartja. Az udvarba érkező Orlando a szintén a bitorló által eltávolított nemes fia hősi küzdelemben bírja le ellenfelét - Rosalindában először kíváncsiságot, majd szerelmet ébresztve. Frederick ezt sem nézi jó szemmel, így Rosalindát apja után küldi. A két lány azonban együtt, álruhában távozik.

Shakespeare Ahogy tetszik klasszikusának Kenneth Branagh rendező fantáziadús filmes feldolgozása, mely a szerelem, és megannyi megnyilvánulásának legyőzhetetlen hatalmát ünnepli - szellemes, fifikás, varázslatos kaland.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása