2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód
2017-01-13

2017-01-12
/ TV 9. Epizód
Eredeti cím: Overboard
Kategória: Vígjáték,Romantikus
Nézettség: 47
Szavazat: 6.80/10
Rendező: Garry Marshall
Szereplők:
Goldie Hawn (Joanna StaytonAnnie Proffitt)
Kurt Russell (Dean Proffitt)
Edward Herrmann (Grant Stayton III)
Katherine Helmond (Edith)
Michael G. Hagerty (Billy Pratt)
A felettébb csinos, ám kibírhatatlan természetű, dúsgazdag Joanna felfogadja Deant, a vidéki asztalosmestert, hogy jachtjukon építsen gardrobszekrényt. Már az elsõ pillanatban utálni kezdik egymást, s amikor Dean megmondja a véleményét, Joanna, tengerbe szórva minden holmiját, kidobja a hajóról. A következõ napon Joanna véletlenül átbukik a hajó korlátján és amnéziás lesz.
Férje boldog, hogy megszabadul tõle, ezért "nem ismeri fel". Dean viszont, aki neveletlen gyermekei mellé éppen dadát keres, azt állítja, hogy Joanna a felesége és négy gyermekének anyja!
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása