2017-01-20

2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18

2017-01-17

A trollvadász

A trollvadász

2010

DVD/sub

Eredeti cím: Trolljegeren
Kategória: Fantázia,Akció,Kaland
Nézettség: 17
Szavazat: 7.00/10
Rendező: André Ovredal
Szereplők: Otto Jespersen (Hans, a trollvadász)
Glenn Erland Tosterud (Thomas)
Johanna Morck (Johanna)
Tomas Alf Larsen (Kalle)
Urmila Berg-Domaas (Malica)
Hans Morten Hansen
Robert Stoltenberg
Knut Naerum
A kormány azt állítja, nincs mitől félni - csak néhány megvadult medve okoz gondot Norvégia erdős hegyvidékein. A helyi vadászok azonban másra gyanakszanak csakúgy, mint az a három egyetemista, akik ki akarják deríteni az igazságot. Egy videokamerával felszerelkezve nyomába szegődnek egy titokzatos "vadorzónak", aki szóba sem akar állni velük. Kitartásuk nyomán azonban csakhamar szemtől szemben állhatnak a rejtélyes lényekkel, amelyek létezését mindenki tagadja: a trollokkal. Az ifjú forgatócsoport ettől kezdve a trollvadász minden lépését dokumentálja, életüket is kockára téve, hogy bizonyítékot szolgáltassanak a világnak e mindeddig mesebeli lényeknek tartott szörnyekről.
A Norvégia gyönyörű tájain forgatott Trollvadász egyszerre izgalmas és szórakoztató áldokumentumhorror - a legfeketébb humorral tálalva.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása