2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód
2017-01-13

2017-01-12
/ TV 9. Epizód

A tövisek ura

A tövisek ura

2009

DVD/sub

Eredeti cím: King of Thorns
Kategória: Kaland,Horror,Anime
Nézettség: 13
Szavazat: 6.50/10
Rendező: Kazuyoshi Katayama
Szereplők: Sendai Eri
Kana Hanazawa
Toshiyuki Morikawa
Sayaka Ohara
Akiko Yajima
A Tövisek ura egy sci-fi-túlélődráma. A sztori legnagyobb részét az egyik főhős, a japán lány, Kasumi szemén keresztül látjuk. Kasumit úgy ismerjük meg, mint egyikét annak a csupán 160 embernek, akiket az egész világból választottak ki kísérleti alanyokként a világon végigsöprő halálos kór, a gyilkos Medúza-vírus elleni gyógymód kifejlesztésére. Kasumi nem fogadja kitörő örömmel ezt a fejleményt, mert erőszakkal vetik alá a kezelésnek és a hibernálásnak, elszakítva ikerhúgától, Shizukutól, akit a legjobban szeret.

Nem tudni, pontosan mennyi idő múlva azonban néhányan egyszer csak felébrednek a hibernálásból, de az épületben, ahol elvileg kezelés alatt kéne állniuk, mindenütt csak a rothadó falakat találják, melyeket fák és főleg, tövisekkel borított, furcsa kúszónövények buja dzsungele támadt meg, amik mintha saját tudattal bírnának. És ez még nem minden, a túlélők hamar felfedezik, hogy a rom tele van fura dinoszauruszszerű lényekkel és más hatalmas aberrációival a természetnek. A túlélők, akik azt gondolják, hogy hosszú idő telt el a szigetre kerülésük óta, hamar rájönnek, valójában nemcsak hogy túl rövid ideig aludtak ahhoz, hogy az alatt ilyen drámai változások természetes folyamatként bekövetkezzenek, de maga a helyzet is és ami mögötte van, sokkal hatalmasabb, mint képzelték.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása