2017-01-22

2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód
2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18
Eredeti cím: The Librarian: The Curse of the Judas Chalice
Kategória: Akció,Kaland
Nézettség: 23
Szavazat: 6.50/10
Rendező: Jonathan Frakes
Szereplők: Noah Wyle (Flynn Carson)
Bruce Davison (Professzor Lazlo Vlad)
Stana Katic (Simone Renoir)
Bob Newhart (Judson)
Jane Curtin (Charlene)
Dikran Tulaine (Sergei Kubichek)
Mindannyiunk kedvenc kalandor könyvtárosa, Flynn Carsen (Noah Wyle ? Vészhelyzet-sorozat, Donnie Darko, Titkok könyvtára 1-2.), sajátságos munkája mellett nehezen szakít időt magánéletére.
Kis pihenésre vágyik akciódús napjai után - jól megérdemelt szabadsága alatt betéved egy szórakozóhelyre, ahol egy szépséges hölgy első pillantásra elbűvöli. Simone (Stana Katic ? Spirit ? A sikító város) tisztában van Flynn múltjával; segítséget kér tőle egy rejtélyes, Drakula herceggel kapcsolatos sötét ügyben. Mire észbe kap, Flynn már egy orosz férfi nyomában jár, ki évek óta feltámasztaná Drakulát. Ám ehhez meg kell szereznie Júdás kelyhét és ezt Flynn mindenáron meg akarja akadályozni...


K96
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása