2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód
Eredeti cím: Ultimate Predators
Kategória: Dokumentum
Nézettség: 39
Szavazat: 7.00/10
Rendező:
Szereplők:
A pillanat tört része alatt csapnak le áldozatukra... Villámgyorsan falják fel prédájuk élettelen testét - esetleg kínos lassúsággal, még élő állapotban... Egyesek közülük jól ismert ellenségek - mások viszont barátnak mutatják magukat... Üdvözöljük az állatvilág legforróbb frontvonalán!

Epizódok:

1. Állati mészárosok
Ők a Föld legrettegettebb ragadozói... Észrevétlenek... Engesztelhetetlenek... És a sikeres vadászat minden kellékével fel vannak szerelkezve. Nem csoda hát, hogy ők a diktátorai az állatvilágnak - ahol a demokrácia hírből se ismeretes...

2.Csimpánztámadás
Bőszek... agresszívek... és bármelyik pillanatban harcba bocsátkozhatnak... Az ember jobban teszi hát, ha elkerüli a territóriumukat, mert könnyen egy háború közepén találhatja magát - melyben az egyik fél veszít... mindent.

3.A sárkány karmai közt
Egy szempillantás alatt megtörténhet... váratlan, vad támadás során lecsapnak áldozataikra... vagy élve felfalják őket.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása