2017-01-18

2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15

A sereg nem enged

A sereg nem enged

2008

DVD/hun

Eredeti cím: Stop-Loss
Kategória: Dráma,Háborús
Nézettség: 44
Szavazat: 6.50/10
Rendező: Kimberly Peirce
Szereplők:
Ryan Phillippe (Brandon King)
Channing Tatum (Steve Shriver)
Joseph Gordon-Levitt (Tommy Burgess)
Abbie Cornish (Michelle)
Rob Brown (Isaac Butler)
Victor Rasuk (Rico Rodriguez)
Terry Quay (Al Colson)
Matthew Scott Wilcox (Harvey)
Timothy Olyphant (Boot Miller)
Ciarán Hinds (Roy King)
Connett Brewer (Curtis)
Az iraki háborúban tanúsított hősies helytállása miatt katonai érdemrendekkel a mellén tér haza kis texasi szülővárosába Brandon King őrnagy. Az ünnepelt veterán semmi mást nem szeretne, csak folytatni a háború előtt félbehagyott életét.
Amikor már éppen úgy érezné, hogy kezd visszatérni minden a rendes kerékvágásba, a hadseregtől újra behívó-parancs érkezik: Brandont ismét Irakba vezényelték vissza. A katona azonban hallani sem akar újra a frontról. Maradni akar, újra a civilek életét szeretné élni, miközben katonaként tudja, hogy nem tagadhatja meg a parancsot. Ez a konfliktus komoly próba elé állít mindent, amiben eddig hitt: a család összetartó erejét, a baráti hűséget, a szeretet hatalmát és a becsület értékét.K96
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása