2017-01-20

2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18

2017-01-17

A sejt

A sejt

2000

BD/hun

Eredeti cím: The Cell
Kategória: Sci-Fi,Thriller
Nézettség: 15
Szavazat: 6.30/10
Rendező: Tarsem Singh
Szereplők: Marianne Jean-Baptiste
Jennifer Lopez
Vince Vaughn
Dylan Baker
Colton James
Gerry Becker
Musetta Vander
Catherine Deane, egy gyermekpszichológus, aki egy új és meglehetõsen radikális terápiával próbálkozik, melynek lényege, hogy páciense agyába belépve megpróbálja megtalálni, mi okozhatja annak pszichés problémáit. Eddig ezt a módszert egyetlen esetben próbálta ki, egy kómába esett gyermeket próbált visszahozni az életbe.
Amikor egy veszélyes sorozatgyilkos, Carl Stargher kómába esik Catherine-nek újra meg kell tennie a rendkívül veszélyes utazást. A sorozatgyilkos utolsó áldozata még életben van, a rendõröknek pedig csak pár órájuk maradt arra, hogy megtalálják. Catherine tehát belép egy zavarodott elmébe, egy õrült és kiszámíthatatlan fantáziavilágba, ahonnan lehet, hogy soha többé nincs visszatérés.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása