2017-01-18

2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15

A rózsa vére

A rózsa vére

2002

DVD/hun

Eredeti cím: Rose Red
Kategória: Misztikus,Dráma,Horror
Nézettség: 80
Szavazat: 6.70/10
Rendező: Craig R. Baxley
Szereplők: Nancy Travis (Dr. Joyce Reardon)
Matt Keeslar (Steve Rimbauer)
David Dukes (Miller professzor)
Kimberly J. Brown (Annie Wheaton)
Matt Ross (Emery Waterman)
Julian Sands (Nick Hardaway)
Judith Ivey (Cathy Kramer)
Melanie Lynskey (Rachel Wheaton)
Kevin Tighe (Victor Kandinsky)
Emily Deschanel (Pam Asbury)
Julia Campbell (Ellen Rimbauer)
Kísértet tanyázik a Rose Red kastélyban. Joyce Reardon professzor élete nagy álma, hogy felélessze a kastélyban lappangó természetfeletti erőket. A feladat azonban korántsem veszélytelen, ezért a helyszínen folytatott vizsgálódásába segítőket von be, akik mindannyian rendelkeznek valamilyen paranormális képességgel.
Joyce Reardon professzor hamarosan rájön, hogy Rose Red felébresztésének kulcsa az autista kislány, Annie, aki érzelmeivel bármit képes életre kelteni, vagy el tudja pusztítani. Nick, a társaság egyetlen józan tagja számára világossá válik, hogy Joyce csaléteknek hívta a kastélyba őket, s bárkit hajlandó feláldozni a kutatás érdekében. Rose Red lassan felébred, és egyesével támad a betolakodókra.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása