2017-01-19

2017-01-18

2017-01-17

2017-01-16
Eredeti cím: Shipwrecked
Kategória: Kaland,Családi
Nézettség: 12
Szavazat: 6.70/10
Rendező: Nils Gaup
Szereplők: Stian Smestad
Gabriel Byrne
Louisa Milwood-Haigh
Trond Peter Stamsø Munch
Bjørn Sundquist
Dánia nemzeti irodalmának egyik legfontosabb hőse Hákon Hákonsen. Negyven éven át akarták méltóan megfilmesíteni kalandos történetét. Walt Disney műhelye sietett a dánok segítségére és elkészíthették a nagyívű és látványos produkciót.

A tizennégy éves Hákon családja farmját szeretné megmenteni az elkobzástól, ezért tengerésznek áll pénzszerzés reményében. Amikor Hákon hajóra száll, sejtelme sincs arról, hogy mi vár rá. Ha tudná, inkább a parton maradna. Merrick, az álruhában velük utazó rettegett kalózkapitány birtokba veszi a hajót és legénységét.
Déli vizekre hajóznak, ahol sosem találhatnak rájuk. Útközben iszonyatos hurrikánba kerülnek és a tomboló vihar elsüllyeszti a hajót. Hákonnak nagy nehezen sikerül kijutnia a partra és egy trópusi szigeten találja magát. Kiderül, hogy a kalózvezér kincses szigetére jutott. Hamarosan rájön, hogy társai a kalózok fogságában sínylődnek. Minden bátorságát és ügyességét össze kell szednie, ha életben akar maradni, mivel a kalózkapitány is túlélte a vihart. Hákon tervet eszel ki, hogy társait kiszabadítsa a kalózok karmai közül: a lakatlan kincses szigeten folytatódik a hajsza az életben maradásért.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása