2017-01-19

2017-01-18

2017-01-17

2017-01-16

A könyvtolvaj

A könyvtolvaj

2013

BD/hun

Eredeti cím: The Book Thief
Kategória: Háborús,Dráma
Nézettség: 21
Szavazat: 7.60/10
Rendező: Brian Percival
Szereplők: Sophie Nélisse (Liesel Meminger)
Geoffrey Rush (Hans Hubermann)
Emily Watson (Rosa Hubermann)
Ben Schnetzer (Max Vandenburg)
Nico Liersch (Rudy Steiner)
Sandra Nedeleff (Sarah)
Kirsten Block (Frau Heinrich)
Liesel különös fantáziájú, bátor lány - és szüksége is van kivételes képességeire. A II. világháború idején német nevelőszülőkhöz kerül (Geoffrey Rush, Emily Watson). Tőlük tanul meg olvasni, az ő segítségükkel nyílik ki számára egy egészen új világ. Éppen akkor, amikor a valódi világ egyre félelmetesebbé és veszélyesebbé válik számára.
A család egy zsidó kamasz fiút is rejteget: a kislány és Max együtt fedezik fel, milyen ereje van a szavaknak, és milyen fontos segítséget nyújthatnak a kitalált történetek. Segíthetnek olyankor is, amikor már semmi más nem segít.K96
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása