2017-01-19

2017-01-18

2017-01-17

2017-01-16
Eredeti cím: Fir Crazy
Kategória: Romantikus,Vígjáték
Nézettség: 71
Szavazat: 6.50/10
Rendező: Craig Pryce
Szereplők:
Sarah Lancaster (Elise)
Eric Johnson (Darren)
Colin Mochrie (Gary)
Greg Calderone (Shane)
Inga Cadranel (Nanci)
John Bregar (Lance)
Marqus Bobesich (Bob)
Rishma Malik (Mrs. Gardner)
Egy nő, aki utálja a karácsonyt, ünnepi hangulatba kerül, amikor magára vállalja még egy utolsó alkalommal a családi karácsonyfa-állítást.

Elise MacReynolds nem kedveli a karácsonyt. Egy fatelepen nőt fel, ahol minden karácsony előtt és alatt fát árult a családjával, egész nap kint a hidegben, ezért felnőttként amint lehetett elment a nagyvárosba. Sajnos épp karácsony előtt rúgják ki az állásából, apja is eltörte a lábát, ezért még egyszer utoljára elvállalja, hogy értékesíti a karácsonyfákat az ünnepek előtt. A fatelepet gyerekkora óta már felvásárolta egy dekorációs cég, így gyorsan összetűzésbe kerül a konglomerátum tulajával akinek kicsit mások az elképzelései, de akivel egyre több időt kénytelen tölteni, és hamarosan olyan karácsonyt hoznak össze, ami élete első és legszebb karácsonya lesz Elisenek...


K96
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása