2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód
2017-01-13

2017-01-12
/ TV 9. Epizód

A homár

A homár

2015

BD/hun

Eredeti cím: The Lobster
Kategória: Romantikus,Sci-Fi,Vígjáték,Dráma
Nézettség: 189
Szavazat: 7.20/10
Rendező: Yorgos Lanthimos
Szereplők: Colin Farell
Rachel Weisz
Jacqueline Abrahams
Roger Ashton-Griffiths
Jessica Barden
Olivia Colman
Anthony Dougall
A homár egy olyan film, aminek már az alapötlete hallatán is érdekes fejet vág az ember: egy alternatív közeljövőben azoknak, akiknek nincs párjuk, 45 napon belül találniuk kell egyet, különben az általa meghatározott állattá változtatják (tulajdonképpen műtik) át őket, és úgy kell leélniük hátralévő életüket. Ugye? Eléggé beteg. Pláne az olyan információkkal kiegészítve, hogy a párjukat keresőket kiküldik az erdőbe vadászni a rendszer elől bujkáló magányosokra...

Nos, a film főhőse David, a rövidlátó, aki épp megkezdi ezt a 45 napos periódust A Hotelben sok sorstársával együtt. Miközben a legtöbben kutyák, vagy pónik szeretnének lenni, ha lejár a türelmi idő, David a homárt választja, hiszen kékvérű, mint az arisztokraták, 100 évig is elél, és közben végig termékeny marad.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása