2017-01-23

2017-01-22

2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód

A hódkóros

A hódkóros

2011

DVD/hun

Eredeti cím: The Beaver
Kategória: Dráma,Vígjáték
Nézettség: 6
Szavazat: 6.70/10
Rendező: Jodie Foster
Szereplők: Mel Gibson (Walter Black)
Jodie Foster (Meredith Black)
Cherry Jones (alelnök)
Riley Thomas Stewart (Henry Black)
Zachary Booth (Jared)
Jennifer Lawrence (Norah)
Jeff Corbett
Anton Yelchin
A kétszeres Oscar-díjas Jodie Foster rendezésében és szereplésével készülő The Beaver egy érzelmekkel teli történetet mesél el egy férfiról, aki az önmaga teremtette pokolból visszakapaszkodva újra rátalál családjára és az élet örömeire.
Walter Black (Mel Gibson) egykor sikeres játékgyáros és boldog családfő volt – és nem szenvedett súlyos depressziótól. A betegség következtében azonban folyamatosan kísértik személyre szabott démonai, és bárhogy próbál szabadulni tőlük, nem sikerül. Úgy tűnik, Walter sosem térhez vissza normális régi életéhez… mígnem egy nap egy aranyos hód bábjáték kerül a kezébe
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása