2017-01-19

2017-01-18

2017-01-17

2017-01-16
Eredeti cím: The Princess and the Pilot
Kategória: Anime,Dráma,Animáció,Kaland
Nézettség: 23
Szavazat: 7.20/10
Rendező: Jun Shishido
Szereplők: Ryûnosuke Kamiki
Daisuke Ono
Takeshi Tomizawa
A film Inumura Koroku háborús-fantasy regényének feldolgozása, melynek főszereplője Charles Karino, egy zsoldos pilóta, aki egy nap szokatlan és kockázatos megbízást kap: 12000 kilométert kell repülnie az ellenség területén keresztül, hogy célba juttasson egy lányt, Fana del Moral-t, aki nem más, mint a birodalom hercegnője, és leendő királynő. A hercegnő az utazás végén házasságával lezárná a háborút és békét hozna az országra.
Karino elvállalja a feladatot, a küldetés azonban az ellenség tudomására jut, ezért a terv, és azzal együtt mindkettőjük élete veszélybe kerül.
A Princess and the Pilot egy képzeletbeli világban, képzeletbeli háború alatt játszódó izgalmas és látványos kalandfilm, mely végigkíséri a pilóta küldetését elejétől a végéig. A filmből természetesen nem hiányoznak az izgalmas légi csaták, és a történet még egy romantikus szállal is át van szőve, mely azonban meglepő módon teljesen reálisan van kezelve és bemutatva.

Leírás: http:www.aoianime.hu
Magyar felirat és videó: http:animeaddicts.hu
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása