2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód

A halál jele

A halál jele

2003

DVD/hun

Eredeti cím: Memories of Murder
Kategória: Dráma,Krimi,Misztikus
Nézettség: 13
Szavazat: 8.10/10
Rendező: Joon-ho Bong
Szereplők:
Kang-ho Song (Park Doo-Man nyomozó)
Sang-kyung Kim (Seo Tae-Yoon)
Roe-ha Kim (Cho Yong-koo nyomozó)
Hie-bong Byeon (Koo Hee-bong)
Jae-ho Song (Shin Dong-chul őrmester)
A mű témája igaz történeten alapul, a film hangvételét és zseniális atmoszféráját tekintve pedig koránt sem eretnekség Joon-ho Bong alkotását a dél-koreai Zodiákusnak nevezni. A történet 1986-ban kezdődik, egy dél-koreai kisvárosban, ahol egy titokzatos gyilkos esős napokon csinos hölgyeket erőszakol és öl meg. Semmi nem jelzi nyomait, csakis a holttestek. A település rendőrsége és a nyomozással megbízott Park Doo-Man tehetetlen. Szöulból érkezik segítség, Seo Tae-Yoon személyében, aki merőben más módszerekkel kezd el nyomozni.
Ahogy a nyugodt kisváros életét felborítja a titokzatos gyilkos ténykedése, úgy válnak egyre frusztráltabbá a rendőrök és úgy mélyül el egyre jobban a helyi és a fővárosi nyomozó közt a rivalizálás, mely lassan ellenségeskedésbe és gyűlöletbe csap át.

K96
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása