2017-01-20

2017-01-19
/ TV 18. Epizód / TV 17. Epizód
2017-01-18

2017-01-17

2017-01-16

A gyűlölet

A gyűlölet

1995

DVD/hun

Eredeti cím: La haine
Kategória: Dráma
Nézettség: 17
Szavazat: 8.10/10
Rendező: Mathieu Kassovitz
Szereplők: Vincent Cassel (Vincent)
Said Taghmaoui (Said)
Hubert Kounde (Hubert)
Abdel Ahmed Ghili (Abdul)
Karim Belkhadra (Samir)
François Levantal (Astérix)
Benoît Magimel (Benoît)
A tizenhat éves Abdul kórházba kerül a rendőrökkel való összecsapás következtében. A fiú haverja, Vincent találta meg azt a pisztolyt, amelyet a zavargások során az egyik rendőr elveszített. Arra az elhatározásra jut, hogyha meghal a barátja, akkor az életéért cserébe megöl egy rendőrt.

Mathieu Kassovitz fekete-fehérben forgatta valóságos eseményeken alapuló, felkavaró filmjét. A filmszakma rangos díjakkal jutalmazta a rendező szándékát, hogy felhívja a figyelmet a külvárosokban halmozódó feszültségekre és indulatokra, a fiatalok kilátástalan helyzetére, a társadalom lépéskényszerére.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása