2017-01-23

2017-01-22

2017-01-21

2017-01-20
/ TV 10. Epizód
Eredeti cím: A Night to Remember
Kategória: Dráma,Történelmi
Nézettség: 52
Szavazat: 7.90/10
Rendező: Roy Ward Baker
Szereplők: Robert Ayres
Anthony Bushell
Kenneth More
Kenneth Griffith
Ronald Allen
Honor Blackman
Századunk egyik legmegrázóbb katasztrófája sokszor megihlette már a filmeseket. A Titanic éjszakája volt a téma első nagyszabású feldolgozása. 1958-ban készült Walter Lord könyve alapján
Akkoriban Walter Lord könyve volt az, ami a lehető legpontosabb és legrészletesebben közölte a tényeket - természetesen úgy, ahogy akkor azt tudni lehetett, és ahogy a visszaemlékezésekből össze lehetett gyűjteni. Azóta is folyamatosan bővülnek az információink, hiszen azóta is sok túlélővel beszéltek, sokan dolgoznak azon, hogy a lehető legpontosabban rekonstruálják a történteket, no és persze a roncsokat is 1985-ben találták meg, tehát érthető hogy 1958-ban még néhány dolgot máshogy képzeltek, mint azóta kiderültek.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása