2017-01-16

2017-01-15

2017-01-14
/ DVD 6. Epizód / BD 7. Epizód
2017-01-13

2017-01-12
/ TV 9. Epizód
Eredeti cím: Man Of Tai Chi
Kategória: Akció
Nézettség: 54
Szavazat: 6.10/10
Rendező: Keanu Reeves
Szereplők: Keanu Reeves
Iko Uwais
Karen Mok
Brahim Achabbakhe
Helene Leclerc
A kínai történet főhőse az ifjú Tiger Chen. A hétköznapokban futárként dolgozik Peking utcáin, de persze nem ez minden álma. Talán ezért tanul Tai Chi-t öreg mesterétől. Tiger nagyon jó harcossá válik, azonban a Tai Chi szellemi tanait, nem igazán tudja elfogadni és magáévá tenni. Magával ragadja a Tai Chi adta erő, és a belső béke már nem igazán érdekli. Ettől válik a sebezhetővé.
Egy harcművészeti versenyen Mark Donaka (akit Keanu Reeves alakít) felfigyel az ifjú harcos tehetségére és ez megpecsételi Tiger sorsát. Donaka egyik fő profilja, hogy illegális harcokat szervez. Bár Tiger eleinte nem akar vele üzletelni, mikor mestere temploma veszélybe kerül, kénytelen pénzért küzdeni.
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása