2017-01-18

2017-01-17

2017-01-16

2017-01-15

500 nap nyár

500 nap nyár

2009

BD/hun

Eredeti cím: 500 Days of Summer
Kategória: Dráma,Romantikus,Vígjáték
Nézettség: 47
Szavazat: 7.70/10
Rendező: Marc Webb
Szereplők:
Joseph Gordon-Levitt (Tom Hansen)
Zooey Deschanel (Summer Finn)
Geoffrey Arend (McKenzie)
Chloe Moretz (Rachel Hansen)
Matthew Gray Gubler (Paul)
Clark Gregg (Vance)
Ebben a szerelemről és végzetről szóló csavaros romantikus vígjátékban egy fiatal üdvözlőkártya-író (Joseph Gordon- Levitt) reménytelenül és egyre kétségbeesetten keresi álmai vágyát, a nagy Őt, aki akár új munkatársa, a bájos Summer (Zooey Deschanel) is lehetne.
Ám 500 napos, szokványosnak távolról sem nevezhető kapcsolatuk alatt sok minden egészen új megvilágításba kerül. Mindketten megértik, hogy a boldogsághoz vezető út tökéletesen kiszámíthatatlan, totálisan ellenőrizhetetlen – és kimondhatatlanul mulatságos! (De nem feltétlenül ebben a sorrendben.)
Kedves filmnéző!
Úgy tűnik, hogy a hirdetés nem tud betöltődni. Ha használsz bármilyen reklámblokkoló kiegészítőt megkérünk, hogy kapcsold ki ezen az oldalon! Hosszú ideig csak akkor tud fenn maradni az oldal, ha reklámokat használunk. Időnként 1-1 hirdetésre is rá kattinthattók, ha érdekel Titeket. Segítsd Te is az oldalt! Egyébként a videó megosztó oldalakon nem kell kikapcsolnod, azok nem tartoznak hozzánk! ( Habár van 1-2 ami nem engedi a filmnézést reklámblokkolóval, pl youwatch ).

Előzetes megtekintéseElőzetes bezárása